BON ESTIU A LA CLASSE TARONJA!!

Sembla que fos ahir quan vam començar el curs. Recordem aquelles cares innocents i expectants esperant retrobar-se amb els seus companys/es, un espai i persones adultes noves.

Va costar una miqueta al començament de curs, però entre tots, famílies i escola, hem aconseguit que els vostres tresors es sentin a l’escola com la seva segona llar. Entren contents al matí, tenen un joc molt treballat, es relacionen, generalment, amb carinyu i respecte amb els seus companys/es. Tot això, és una feina que a poc a poc, com les formiguetes, han anat aprenent en el dia a a dia. Tenim molts records de cadascú d’ella que recordarem sempre.

Per mi ha sigut un repte i una experiència que mai oblidaré i MAI ELS OBLIDARÉ! i personalment ús donc les gràcies per confiar en mi.

Fer aquesta tasca t’omple d’energia i felicitat el POL, LA MARTINA, L’ ERIKA, EL NIL, LA MARINA, L’ ABRIL, LA CLARA, EL THIAGO, L’ ALBERT, L’ ALEJANDRO, EL MIGUEL I LA MARTINA.P són els infants que ens donen aquesta energia per fer bé aquesta feina.

Moltes gràcies per voler compartir aquesta experiència amb nosaltres.

Bon estiu i fins setembre 😉

Carmen, Montse, Núria i Estefania.

22 de juliol de 2015