Bon estiu a la classe Lila

Fa dos anys que va començar un nou camí per vosaltres, ple d’emocions,experiències,descobriments….. Un camí ple d’aprenentatges. Éreu un grup d’infants molt petitons i que a poc a poc i dia a dia veu anar creixent amb els vostres plors, els vostres somriures, les vostres mirades…i descobrint tot el que l’escola bressol os podia oferir.Recordeu?ereu el grup de la classe vermella.
Al llarg del temps, en aquest nou camí, veu començar a participar d’altres infants, amb els vostres plors, els vostres somriures, la vostra mirada, els vostres descobriments…formant tots plegats i plegades el grup de la classe lila.
A tots vosaltres, dir-vos que moltes gràcies per el vostre somriure, per els vostres petons i abraçades, per pronunciar el nostre nom, per escoltar-nos, per transmetre amb una mirada allò que en un moment donat necessitem…gracies per fer-nos sentir estimades i permetre’ns estimar-vos. Gràcies classe Lila!! Ha estat un plaer, poder acompanyar-vos a créixer. Que sigueu molt feliços-felices en aquest nou camí que aviat començareu.
A vosaltres famílies, gracies per creure amb la nostra feina, per la vostra confiança i per deixar-nos formar part del creixement dels vostres infants.
BON ESTIU!!!!!

Accés per a tauletes i dispositius mòbils

23 de juliol de 2015