Omplim les boques de menjar,acompayades de paraules

 

Com cada dia d’escola, arriba l’hora de dinar. Els nens i nenes de la classe verda es preparen per viure i compartir una estona tranquil·la, plaent, de socialització amb els  altres companys, amb la Montse i amb mi.

L’hora de dinar és un moment de compartir esdeveniments que han viscut a l’escola fora d’ella. Mentre els infants dinen, expliquen anècdotes vivencials, com per exemple, quan la Marina, l’Abril i la Martina van anar a la Torre dels ous a veure on viu el Mag Sadurní i de cop el Nil diu, que aquesta torre hi ha una bandera groga i tots els infants s’animen a dir de quin color li agradaria que fos la seva bandera.

A la taula trobem que hi ha infants que mengen molt ràpid, altres que necessiten més temps, uns que els hi agrada molt els dinars i altres infants que els hi costa més menjar-s’ho. Infants que  estan actius i xerraires i altres que estan  cansats i necessiten la nostra ajuda.

Podeu veure que aquest moments a part d’alimentar-se amb el  menjar  que fan a la cuina, també és una espai per compartir emocions, experiències, fer volar la imaginació, etc.

Fins aviat

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.