Ens retrobarem aviat classe verda

Hola famílies!!!

Com esteu?

Aquestes últimes setmanes, donada la situació excepcional que estem vivint, i de la qual sabem que no és gens fàcil, ni per vosaltres, ni els vostres infants. La Carmen, la Andrea, la Diana i Jo. volem fer-vos arribar aquest missatge d’il·lusió.

Ja fa setmanes que no es veiem i us trobem molt, molt a faltar. Aquest dies interminables, ens fan pensar molt en vosaltres. Ens recordem de tants moments del dia a dia, i de cadascú dels infants. Les entrades cada matí, amb les seves mirades de complicitat, els seus somriures, les seves abraçades, les ganes de jugar i compartir aquestes estones de joc amb els seus companys i amb nosaltres, les grans converses que s’estableixen entre ells i de les que ens fan partícips en qualsevol moment del dia, dels seus aprenentatges…

Tenim l’esperança que aviat tornarem a compartir molts més d’aquests moments únics i tan especials que resulten per nosaltres.

Penseu que aviat ens tornarem a trobar i ens podrem fer aquestes abraçades tan tendres, que nosaltres trobem tant a faltar, tenir aquestes grans converses, inventar aquestes històries tan especials que us inventeu i que ens agrada observar , i jugar, jugar moltíssim.

Ara penseu que esteu gaudint d’un gran moment, d’una gran oportunitat per gaudir en família.Ànims famílies i molta força!!

Nosaltres us enyorem moltíssim, i tenim la il·lusió de que aviat ens tornarem a trobar.

Desitgem que tots estigueu bé i els vostres familiars també.

Us fem arribar des del nostre cor, una gran abraçada, i molts petons, amb tot el nostre afecte per tots vosaltres i els vostres familiars.

Bona setmana Santa!!

Un pensament sobre “Ens retrobarem aviat classe verda

  1. Moltes gràcies Luisa!! La familia Sarriera Baños també troba molt a faltar a tot l’equip del Timbal. Us estimem molt❤

Els comentaris estan tancats.