Bon estiu classe verda!

Sempre us dic que els infants són el vostre tresor més preuat…Un tresor que ens confieu per poder acompanyar-vos en la tasca educativa. però avui si em pemeteu parlaré dels meus 18 tresors més estimats…Després de tres cursos sento al cor que també són una mica meus…Us explicaré que m’agrada aquesta feina perquè em permet la possibilitat d’aprendre cada dia, d’intentar millorar i d’envoltar-me de persones maravelloses: les meves companyes, tots els meus tresors i les seves increibles famílies. Gràcies per creure en la nostra feina i per fer-nos sentir sempre acompanyades en el nostre camí…Aquí us deixo algunes de les meves fotos preferides, només algunes perquè es difícil escollir entre tants moments que m’han regalat aquests tresors…

Bon estiu.

Accés per a tauletes i dispositius mòbils

22 de juliol de 2015

3 pensaments sobre “Bon estiu classe verda!

  1. Formeu part de la vida de la nostre filla i per tant, de la nostre família. Gràcies Timbal! I especialment gràcies a la Gemma, la Nieves i la Núria. L’equip de professionals del Timbal és excelent però les persones que hi formeu part d’ell sou excepcionals. GRÀCIES.
    Família Andrés Soto.

  2. Ha estat un plaer portar la nostra Paula al Timbal. Només tinc paraules d’agraïment començan per la Cristina que ens rep cada matí amb un somriure, seguit de la Diana i la Sonia que ens han facilitat cada día separar-nos dels nostres fills. I sobretot la Gemma, la millor mestre sens dubte. Dia a dia a a fet que tot.sigui més fàcil. Admiro la teva forma de ser.
    Un día la Nuria em va dir que els infants ja estaven prou madurs per anar a l’escola. I ha arribat el moment. No se si jo estic preparada pel canvi. Moltes gràcies i bon estic!

  3. GRACIES Gemma, gracies a tot l’equip que formeu la meravellosa escola bressol El Timbal!!! Ni els nostres fills ni les nostres families no podien haver tingut mes sort que la de poder comptar amb vosaltres en aquesta etapa tan i tan important… sou increïbles i mai us oblidarem!!!

Els comentaris estan tancats.