Entre tots fem escola

Els termes col·laboració, cooperació, coeducació tots els hem escoltat quan parlem d’educació. Però el que és realment important és aconseguir que tota la comunitat educactiva d’una escola aconsegueixi unir-se per fer-los realitat i així passem dels termes teòrics a la pràctica.

Aquest dissabte vam viure un bon exemple del que significa col·laborar per aconseguir un futur millor i la implicació total en l’educació dels nostres infants. Pares, mares, avis i àvies, equip educatiu i els nens i nenes de  la nostra escola van treballar units per millorar un dels espais de l’escola: el nostre pati/ jardí.  Perquè tots els espais d’una escola eduquen i ajuden a establir noves relacions i a potenciar noves descobertes i coneixements.

Moltes gràcies a totes les famílies que dia rere dia fan  possible la nostra feina.

 Accés per a dispositus mòbils o tauletes

 

11abril de 2015

Un pensament sobre “Entre tots fem escola

  1. Dissabte va ser un dia especial per nosaltres. Vam gaudir molt tota la família podent compartir un espai de l’escola amb els nens i fent realitat un projecte de millora de les instal•lacions. Enhorabona per la iniciativa, per pensar continuament en millores pels nostres fills i per comptar amb les famílies per fer realitat el projecte. Un dia per repetir!!!

Els comentaris estan tancats.